Pressemeldinger

2017

08. Desember 2017

Hans Erik Lian er ny markedssjef hos RA Service AS

Hans Erik Lian

Hans Erik Lian

Hans Erik Lian (48) har tiltrådt som markedssjef hos RA Service AS, som er et uavhengig investeringsselskap innen eiendom, venture og handel.

Hans Erik Lian kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef hos Relekta AS, hvor han har vært siden 1990.

– Jeg ser frem til å bli en del av RA Service. Her er det for meg flere nye forretningsområder, som det blir lærerikt å sette seg inn i forteller Lian.

Konsernsjef Rune Arnhoff tilføyer.

– Det blir flott å få Lian inn i firmaet da vi har mange nye og spennende prosjekter som trenger ekstra kompetanse på salg- og markedsføring.

11. November 2017

Lars Hvamstad blir CFO hos RA Service AS

Lars Hvamstad blir CFO hos RA Service AS

Lars Hvamstad blir CFO hos RA Service AS

Lars Hvamstad (45) har 1 oktober 2017 tiltrådt som CFO hos RA Service AS som er et uavhengig investeringsselskap innen eiendom, venture og handel.

Lars Hvamstad er revisorutdannet og har erfaring som CFO og Controller fra Relekta AS siden 2013 og har tidligere vært fem år i NorgesGruppen. Før det, og etter endt utdannelse jobbet han 12 år innen revisjon.

– RA Service er en selskap med virksomhet innenfor spennende områder. Jeg gleder meg til å bli en del av RA Service forteller Hvamstad.

Konsernsjef Rune Arnhoff er også fornøyd.
– Vi har mange utfordrende prosjekter fremover som trenger ekstra kompetanse på controllersiden, derfor er det veldig bra å ha Lars Hvamstad med på laget.

Arbeidsmiljø og Energiteknikk AS

25. August 2017

Barbro Reiersøl til topps i AET

Hun var en av de første som ble ansatt i AET da Kjell Røsjø startet i 1987. Siden har hun hatt de fleste jobber i selskapet. Nå har hun klatret helt til topps, og tok over som daglig leder da gründer Røsjø ga seg. – Jeg går i ett med inventaret hos AET, sier Reiersøl selv om forholdet hun har til selskapet.

AETs viktigste marked har alltid vært leveranser til renrom. Det skal fortsette. Men ambisjonen er også vekst, forteller Reiersøl. – Jeg tror vi alle ser positivt på endringer, og er klare for å få selskapet til å vokse videre. Det første hun skal gjøre er å rekruttere nye selgere.

– Vi skal ha to nye selgere om bord i løpet av kort tid. AET skal være synlig ute i markedet. Det viktigste er å være der kundene er, sier Reiersøl.

Nye vekstområder

Med utgangspunkt i selskapets sterke posisjon på renromsteknologi ser den nye topplederen også for seg å finne vekstmuligheter i markeder som utfyller dagens. – Det skal aldri være tvil om at sykehus, laboratorier og andre som trenger ekstremt rene rom skal finne dette hos AET. Men vi ser store muligheter i miljøer som krever løsninger som stiller mer ordinære krav til renhet, sier Reiersøl.

Hun nevner spesielt apoteker og matindustri, der kravene til renhet er store. – Sko, hansker med lange mansjetter og klebematter er eksempler på produkter som etterspørres, sier hun.

AET leverer også luftrensere som egner seg for både kontor og produksjonsmiljø. – Våre luftrensere gir bedre inneklima, og kan brukes i alle typer miljø. Målet er å nå ut til bredere markeder med dette framover, sier Reiersøl.

Skal sikre lønnsomheten

AET har drevet i tretti år, med gründer Kjell Røsjø som daglig leder. Nå blir han med videre som ressursperson i selskapet. – Vi har drevet sunt og solid gjennom tretti år, men vi har nok også vært konservative. Omsetningen har beveget seg lite de siste årene, forteller Reiersøl.

– Nå er vi i en positiv utvikling, og gleder oss til fortsettelsen alle sammen. Vi skal vokse, og vi skal øke lønnsomheten, avslutter Reiersøl.

 

Kilde: NTBinfo