Great Place To Work ®

RA Service fikk en 8 plass i 2018 kåringen av Norges beste bedrifter i Great Place To Work ® i klassen 20-49 medarbeidere.

Great Place To Work ® er et globalt konsulent- og analyseinstitutt som støtter organisasjoner med å identifisere og utvikle gode arbeidsplasser. Det er tydelige bevis på at forbedring av ledelse og bedriftskultur fører til økt lønnsomhet og konkurransekraft, noe som igjen er med på å sikre trygge norske arbeidsplasser.

Med tilstedeværelse i nærmere 60 land arbeider Great Place To Work ®  hver dag for en misjon om å bidra til et bedre samfunn gjennom å bistå utviklingen av flere gode arbeidsplasser. I Norge har Great Place To Work ® bistått norske organisasjoner de siste 15 år.

Kunnskap om hva som kjennetegner de beste arbeidsplassene har Great Place to Work ® samlet og analysert i over 30 år. Great Place To Work ® arbeider med organisasjoner i privat-, offentlig- og frivillig/ideell sektor. Oppdatert kunnskap, innsikt og erfaringer systematiseres og brukes videre i arbeidet med å utvikle og forbedre flere og flere gode arbeidsplasser. Globalt samarbeider Great Place To Work ® med rundt 13 000 virksomheter, og har over tid samlet data fra over 100 millioner mennesker verden over.

Great Place To Work ®
Great Place To Work ®
RA Service blant Norges beste arbeidsplasser i Great Place To Work kåringen 2018
RA Service blant Norges beste arbeidsplasser i Great Place To Work kåringen 2018
Kontakt informasjon

RA Service AS

Sørliveien 8D,
1473 Lørenskog

Telefon
97 90 22 22

E-post
post@raservice.no