Ledige stillinger
Vi trenger flere dyktige medarbeidere

RA Service er et uavhengig og nytenkende investeringsselskap som aktivt forvalter egen formue. Vi baserer våre investeringsstrategier på 12 velfunderte grunnsteiner for verdiskapning. Med et dedikert team forvalter vi en stadig voksende portefølje.

Derfor ser vi etter deg som er ivrig etter å lære, lede og samarbeide for å nå felles mål. Og vi hjelper hverandre alltid på veien.

Dyktige medarbeiderne er et av våre viktigste konkurransefortrinn. Derfor belønnes du også etter innsats og resultater. Som vår kollega får du både mulighet til og ansvar for å utvikle deg selv. Vi hjelper og oppmuntrer hverandre til å bli bedre, være innovative og hele tiden styrke vårt selskap.

RA Service er en organisasjon med meget høye kvalitetskrav, samtidig som vi holder et høyt tempo. Vi som jobber her stimuleres av å strekke oss i forhold til disse kriteriene, samtidig som vi setter oss nye og friske mål.

Hvem ser vi etter?

Kunne du tenke deg å jobbe for RA Service eller et av våre porteføljeselskaper? Ta en titt på kriteriene vi ser etter hos våre medarbeidere. Kjenner du deg igjen, er det stor sannsynlighet for at du passer godt sammen oss.

Du jobber godt i sammensatte team

Vi har en bred og mangfoldig arbeidsstyrke. Et av våre aller viktigste kriterier for ansettelser er at man kan jobbe sammen med andre på en åpen og inkluderende måte, både med hensyn til erfaring, alder, kjønn, faglig og kulturell bakgrunn.

Du er positiv og profesjonell

For oss er en god medarbeider en som oppfattes som positiv og hjelpsom av sine medarbeidere og kunder. Du må ha evnene til å kommunisere, gi ros og også ta imot råd for å kunne utvikle deg videre.

Vi i RA Service har en profesjonell tilnærming til oppgavene og holder en høy etisk standard for forretningsdrift. Det betyr at vi opptrer ansvarlig og holder det vi lover.

Du er målrettet

I RA Service må du jobbe for å nå egne mål, avdelingens mål og selskapets mål. Vi vet at flere perspektiver er bedre enn bare ett, og at det å lytte til andres erfaringer også er en viktig egenskap for å få det beste resultatet.

Du har et ønske om å lære

Vi er på jakt etter deg som alltid vil lære noe nytt. Like viktig er det at du kan inspirere og motivere andre gjennom gode og konstruktive tilbakemeldinger. Vi skaper et arbeidsmiljø som fremmer kreativitet og innovasjon.

Du er kvalitetsbevisst og effektiv

For oss er det også viktig at du har mye energi og entusiasme i arbeidet du gjør. I RA Service gjør vi alt enkelt, nøyaktig og raskt. Det betyr at du er engasjert, holder et høyt arbeidstempo og sørger for fremdrift i de oppgavene du er satt til å ta ansvar for. Du er kvalitetsbevisst

Kontakt informasjon

Postadresse:
Sørliveien 8D,
1473 Lørenskog

Besøksadresse:
Fjordalléen 14
0250 Oslo

Telefon
97 90 22 22

E-post
post@raservice.no